Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4
   
 
    
 
 
  Agenda & Evenementen  
 
 
 
Het hele jaar door vinden er evenementen plaats in Scheveningen. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de evenementen die rond de Haven van Scheveningen en directe omgeving plaatsvinden!
De getijvoorspellingen van Scheveningen
Voorspelde hoog- en laagwaters standen.
Scheveningen Haven
   
Nieuwjaarsduik Scheveningen
1 januari Locatie De Pier Scheveningen. Ieder jaar duiken tusssen de 7.500 en 10.000 mensen de ijskoude zee in tijdens de traditionele Nieuwjaarsduik in Scheveningen (de enige echte). Om 12.00 uur wordt het startschot gegeven voor deze duik en deze duurt tot 13.30 uur.
Scheveningen Haven
City-Pier-City Loop Den Haag
Dit Haagse familie-evenement trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers. Jong en oud, scholen en bedrijven, voor iedereen is er een geschikte afstand in de Hofstad! Uiteraard gaat internationaal de belangstelling uit naar de snelle ABN AMRO Halve Marathon. In 2014 zal een deel van het parcours weer voeren over de inmiddels gerenoveerde boulevard in Scheveningen.
Scheveningen Haven
   
Opening van het Watersportseizoen Scheveningen
April
Scheveningen Haven
   
Nationale Reddingbootdag
Zaterdag in mei organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag. Dé dag om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM.
Scheveningen Haven
   
Jaarmarkt op de boulevard van Scheveningen
Zondag in april tijd van 11.00 tot 18.00 grote gezellige jaarmarkt op de boulevard van Scheveningen vanaf het Carlton Beach Hotel tot ver voor bij het Sealife Center. Ruim 150 kramen diverse kinderattracties standwerkers.
Scheveningen Haven
   
Glow-Run op het strand van Scheveningen
De Glow-Run is recreatieve loop die in het donker van start gaat.
Tijdens de Glow-Run worden de deelnemers ondergespoten met neon-verf. Samen met de glow in the dark accessoires zorgt dit ervoor dat de deelnemers oplichten in het donker.
Scheveningen Haven
Nederlands Kampioenschap Kleinbootvissen.
Scheveningen Haven
   
   
North Sea Regatta Scheveningen
North Sea Regatta Haven Scheveningen. Internationale zeilwedstrijden voor de Scheveningse kust.
Scheveningen Haven
   
Vlaggetjesdag Scheveningen
Zaterdag juni start van het haringseizoen met o.a. een grote dagmarkt, spetterend muziekoptreden en bijzonder vispresentaties.
Scheveningen Haven
   
Volvo Ocean Race Volvo Ocean Race
   
Jaarmarkt Winkelgebied Duindorp
Juni, gezellig struinen langs deze ruim 200 kraampjes tellende braderie.
Scheveningen Haven
   
Beachstadion Scheveningen
Mei tot en met half september; direct naast het Noordelijk Havenhoofd te Scheveningen treft u jaarlijks The Hague Beach Stadium, een uniek stadion op een unieke locatie voor outdoor beach sports & events.
Scheveningen Haven
   
Schollenpop
Zaterdag augustus Schollenpop, popfestvial op het Zuiderstrand in Scheveningen. Het succesvolle popfestival niet achter, maar voor de duinen van Den Haag. Om precies te zijn op het Zuiderstrand van Scheveningen. Na het alom bekende Parkpop is Schollenpop het 2e grote gratis popfestival van Den Haag.
Scheveningen Haven
   
International Vuurwerkfestival Scheveningen
augustus

op de boulevard Scheveningen. De vuurwerkshows vormen een prachtig schouwspel van zilverwitte vuurpijlen, fonkelende fonteinen en blinkers van iriserende lichten tegen een donkerblauwe Scheveningse avond.
Scheveningen Haven
   
Ooievaarsrun
September Ooievaarsrun, een toertocht met vrachtwagens waarin mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking meerijden vanaf Den Haag door het Westland naar de visafslag in Scheveningen. Elk jaar wordt deze rit op de tweede zaterdag in september gereden.
Scheveningen Haven
   
Intocht van Sinterklaas en zijn Zwarte pieten
Aankomst van Sinterklaas en zijn Zwarte pieten is om 11:15 uur in de haven van Scheveningen. Aanvang programma 10:30 uur

Zaterdag in november is de intocht van Sint Nicolaas en zijn zwarte pieten in de haven van Scheveningen. Ieder jaar wordt de Sint en zijn zwarte pieten door vele mensen verwelkomd in de Scheveningse haven. Duizenden mensen staan aan de kant van de route om een glimp op te vangen van Sinterklaas en zijn zwarte pieten.

Aankomst in de haven van Scheveningen, waarna een rijtour volgt door Scheveningen en Den Haag.
Scheveningen Haven
   
Red Bull Knock Out
De zwaarste motocross strandrace ter wereld! November.
Locatie: het strand van Scheveningen

Info
Red Bull Knock Out Scheveningen
   
   

Meer evenementen in Scheveningen
Scheveningen Haven
   
Data onder voorbehoud  
   
Nieuwjaarsduik Scheveningen
Vrijdag 1 januari Locatie De Pier Scheveningen. Ieder jaar duiken tusssen de 7.500 en 10.000 mensen de ijskoude zee in tijdens de traditionele Nieuwjaarsduik in Scheveningen (de enige echte). Om 12.00 uur wordt het startschot gegeven voor deze duik en deze duurt tot 13.30 uur.
Scheveningen Haven
   


 
 
  Aan de Haven van Scheveningen  
  "De website van de haven van Scheveningen!"  

De haven van Scheveningen wordt gezien als het nieuwe uitgaanscentrum van Scheveningen. Het strand op loopafstand, gezellige cafés en restaurantjes om de hoek, en een levendige jachthaven. De Haven van Scheveningen is een multifunctioneel gebied. Het is er bedrijvig en levendig. Scheveningen-Haven is naast Scheveningen-Bad de tweede toeristische trekpleister. Naast een florerend uitgaansleven biedt dit deel ook sportief vertier.

Startpagina Introductie Evenementen Foto's& Foto
Restaurants Recreatie Bedrijven Route Contact

 
Disclaimer Website       Sitemap           Copyright ©  2013  ©  KellyW Design